Trögds­hemmet

Infor­mation

Adress: Prästvägen 1, 745 97 Enköping

Telefonnummer: 0171-62 59 88

Antal platser: 20

Andel nöjda äldre: Se länk till senaste kundundersökning nedan.

Driftsform: offentlig

Huvudman: Enköpings kommun

Foto på Trögdshemmets omvårdnadsboende.

Om Trögdshemmets omvårdnadsboende

Trögdshemmets omvårdnadsboende ligger i Lillkyrka, utanför Enköping. Boendet ligger i ett villaområde med närhet till natursköna områden. Trögdshemmet består av 20 lägenheter samt fyra korttids- och växelvårdsplatser.

Boendet 

Varje lägenhet består av ett rum med kök och toalett som man möblerar med egna möbler. Säng och madrass finns på plats när man flyttar in. På Trögdshemmet finns gemensamma utrymmen som mat- och allrum med TV. Det serveras frukost, lunch och middag samt kaffe och mellanmål. Finns särskilda behov av annan mat ordnas det.

Boendet är alltid bemannat av vårdpersonal. Sjuksköterska finns på plats dagtid, måndag till fredag, därefter kallas joursköterska in vid behov. Nattetid går personalen runt mellan lägenheterna och ser till att allt är bra. Läkare besöker boendet en gång i veckan.

Alla som bor på Trögdshemmet har en kontaktperson bland personalen som hjälper till med omvårdnadsbehov, vardagssysslor och kontakten med anhöriga.

Aktiviteter

Här kan de boende delta i bland annat promenader, bingo och lässtunder. Bokbussen kommer varje vecka. Underhållning som musik och sångstunder anordnas. I anslutning till omvårdnads­boendet finns en träffpunkt som erbjuder aktiviteter både för boende på Trögdshemmet samt boende i Lillkyrka.

Kontakt

Sjuksköterska, telefon: 0171-62 62 32 och 0171-62 58 93.
Trögdshemmets omvårdnadsboende, telefon: 0171-62 62 49

Så här tycker kunderna

Se resultat från senaste kundundersökning.