Tillstånd, mark och lokaler

Kommunen förmedlar lediga lokaler, fastig­heter och mark tillsammans med Objektvision. Innehållet bygger på att ägaren registrerar sina objekt själva.

Foto på två kvinnor som sitter på ett kontor och pratar med en tredje kvinna.

Hitta lediga lokaler, fastigheter och mark

På Objektvisions webbplats hittar du lediga lokaler, fastigheter eller mark.

Bevaka lediga objekt

Det finns möjlighet att lägga upp en bevakning av objekt via Objektvisions hemsida. Det är kostnadsfritt och det enda som krävs är att du registrerar dig. På objektvision.se kan du läsa mer om hur du registrerar dig och skapar en bevakning.

Annonsera om lediga lokaler, fastigheter och mark

För att underlätta för fastighetsägare och företag att etablera sig i kommunen samarbetar vi med Objektvision. Samarbetet innebär att fastighetsägare och förvaltare kan marknadsföra sina objekt i Enköpings kommun kostnadsfritt.

På Objektvisions webbplats kan du registrera dig som annonsör. När registreringen är klar får du ett e-postmeddelande med användarnamn och lösenord. När du har fått det kan du skapa din annons direkt. Publiceringen av annonsen kommer ske närmaste vardagen efter att du har skapat din annons.

Har du frågor om hur du skapar en annons, kontakta Objektvision direkt:

Telefon: 0480-47 75 60
E-post: kundservice@objektvision.se

Ledig mark för näringslivet

Mälardalskartan är ett projekt inom samarbetet Fyra Mälarstäder, Enköping, Eskilstuna, Strängnäs och Västerås. I kartan kan du bland annat hitta information om ledig näringslivsmark och detaljplaner – inte bara för en av städerna utan för alla fyra.

Markanvisningar

När kommunen har markområden som ska bebyggas anordnas ibland markanvisningar. Det innebär att ett byggbolag kan få ensamrätt att utveckla ett byggprojekt på kommunens mark under en viss tid.

Just nu har vi inga markanvisningar

Vill du få information om kommunens markanvisningar? Maila dina kontaktuppgifter till exploatering@enkoping.se. Då lägger vi in din mailadress på den sändlista som vi använder för att informera om aktuella markanvisningar.