Boosta din företags­resa med Almis work­shops! 

Publicerad

Läs vidare för att utforska almis breda utbud, från kreditlösningar till workshops och föreläsningar.

Foto på en föreläsare som talar inför en mindre publik som sitter och lyssnar.

En väg till ekonomisk till­­växt

Almi erbjuder kreditlösningar för ny­företagare och befintliga företag som vill växa. Här inkluderas omfattande coachning, vägledning och innovations­­rådgivning och Almi är angelägna om att samarbeta med företag av alla storlekar.

För större företag erbjuds exempelvis inspirerande föreläsnings­serier med experter inom olika affärsområden, speciellt utformade för finans­chefer och affärsledare. Almi strävar efter att skapa workshops och föreläsningsserier i Enköping och söker nu intresserade deltagare.

Boka ett möte

Om du har frågor om kompetens eller workshops, eller om du vill boka ett möte, är du välkommen att kontakta Erik Nord på telefon eller via mejl. Erik arbetar med finansiering och är redo att vägleda ditt företag mot en starkare ekonomisk framtid och ökad lönsamhet.

Telefon: 072-206 32 28
E-post: erik.nord@almi.se

Hitta kommande aktiviteter

Om du inte har möjlighet att delta på något av Almis fysiska seminarier erbjuds även seminarier online. Dessa är till nytta både för dig som nyligen har startat ditt företag och för dig som redan driver en verksamhet, kostnadsfritt.

Kontakta oss

Om du har frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta oss.