Missa inte fastighets­ägarmötet den 12 mars 

Publicerad

Välkommen att lyssna till en rad talare prata om Enköpings nya byggnationer och förnyelse. 

Foto taget från en lyftkran. I bildens topp syns lyftkranens kran i rött och vitt. I bakgrunden syns en del av Enköpings stad.

Mötet är den 12 mars klockan 14.30–16.30 på Linbanegatan 12 i Enköping. Du behöver anmäla dig om du vill komma på mötet. 

Enköping står inför en förnyelse med många spännande byggnationer. Ett nytt gymnasium, ett nytt kommunhus oc en ny skola på Lillsidan för att nämna några. 

Men även på företagssidan sker förnyelse. Företagen har upptäckt Enköpings läge. Ett av de företagen är Panattoni som nu byggt klart sin fastighet på 68 000 kvadratmeter och är redo för hyresgäster.

Panattoni

Panattoni valde att bygga en av sina första lokaler i Sverige på grund av det strategiska läget i Enköping. Du kan se den stora logistiklokalen där E18 och väg 55 korsar varandra. Den står tom för tillfället men är redo för hyresgäster. Hör Fredrik Jagersjö Rosell, VD för Panattoni Sverige, berätta mer om hur framtidsplanerna ser ut i Enköping på plats. 

Enköping

Hösten 2024 kommer det nya gymnasiet stå klart, men det är inte den enda fastigheten som byggs i Enköping just nu. Träffa Emanuel Olofsson, fastighetschef på Enköpings kommun, och lyssna när han berättar mer om det nya kommunhuset, gymnasiter och Lillsidanskolan.

Projekt Staden

Lyssna till David Lukinius från Everenergy när han pratar om arbetet Projekt Staden, ett projekt som vänder sig till städer som undertecknat Klimatkontrakt 2030. Ta chansen att lära dig mer om hur Everenergy kan erbjuda en snabbare och mer kostnadseffektiv implemnetering av solenergi. 

Kontakta oss

Om du har frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta oss.