Uteserveringar i Enköping

På jakt efter en härlig uteservering? Då har du hamnat rätt. Hos oss finns det alltid en plats i solen!

Foto: Thomas Henrikson

Glassa på våra uteserveringar!

När graderna ökar håller alla utkik efter den bästa uteserveringen. Men oroa dig inte, vi har många att erbjuda! Ta med dig en bok eller sällskap, köp dig en lunch, drink eller god kaffe och njut av tiden alla svenskar älskar – uteserveringarnas tid!

Hamnmagasinet

Slå dig ner på Hamnmagasinets uteservering i hamnen. Här kan du njuta av utsikt mot både vattnet och våra parker. Detta i kombination med god mat och en svalkande dryck är något värt att prova!

Foto: Thomas Henrikson

Kungsgatan

Under sommaren blir en del av Kungsgatan gågata. Då öppnar även restaurangernas uteserveringar längs med gågatan. Det finns en rad olika trevliga alternativ att välja bland. Du hittar husman på Stattshörnan, fika och goda luncher på Walter kaffebar, Kafé Systrar Två och Bistrot Bombance. Under sommaren doftar denna del av Kungsgatan god mat från världens alla hörn, den surrar av prat och skratt och synen av alla människor på dessa uteserveringar är inbjudande och övertygande. Här hittar du det du söker!

Foto på ett fiks uteservering under sommaren. Foto: Per Groth

Foto: Per Groth

Torget

På torget kan du spendera en kväll på Caliente Tapas Bars uteservering. Njut av spanska tapasrätter med vänner en strålande sommarkväll! Om du vill starta dagen med en morgonkaffe eller frukost på en uteservering kan du alltid traska över till Tammerfors konditori eller Fabian Flinks Brödbod.

Landsbygden

Enköpings landsbygd har mycket att bjuda på! Ät färskt fikabröd på ett fik i Fjärdhundraland och njut av denna sommaridyll. Du kan också välja att slå dig ner i en trädgårdspaviljong hos Kaffestugan på landet eller Landsberga Gård eller upptäcka andra charmiga fik i slående vacker miljö.

Foto på människor som sitter utomhus och fikar utanför en ladugård.