Säsongsplatser

Är du intresserad av att bo en längre period hos oss? Varmt välkommen att boka en säsongsplats!

Säsongsplats sommar

Under sommaren har vi säsongsplatser från den 1 april till 24 september. Kostnad för säsongsplats sommar är 14 995 kronor. Kostnad för el tillkommer. Elpris 3.95 kronor kw/h. 12 ampere finns på varje plats.

Säsongsplats vinter

Under vintern har vi säsongsplatser från den 25 september till 31 mars. Kostnad för säsongsplats vinter är 8995 kronor. Kostnad för el tillkommer. Elpris 3.95 kronor kw/h. 12 ampere finns på varje plats.

Vinterförvaring

Du kan boka vinterförvaring mellan den 25 september till 31 mars. Observera att det inte är tillåtet att bo i sin husbil eller husvagn under vinterförvaring. Vill du bo gäller dygnspris. Pris för vinterförvaring är 3000 kronor. Ingen el kopplas på. Vid vinterförvaring behöver man packa ihop förtält och ta bort trägolv om sådant finns.

Så bokar du säsongsplats

Från och med 25 september 2023 skrotar vi kölistan. Det betyder att när vi släpper säsongsplatserna är det först till kvarn som gäller. Anledningen är att vi vill ge fler personer möjligheten att få en säsongplats hos oss.

Observera att vi endast registrerar en anmälan till säsongsplats från de datum vi tar emot anmälan om säsongsplats. Det betyder att du inte kan söka säsongsplats innan ansökningsdagens start. Se nedan vilka uppgifter som behövs för din ansökan. När du skickar in din ansökan ange gärna önskemål på plats. Vi registrerar er anmälan på mejl och stämmer av vilken dag och klockslag du skickat in ditt mejl. Vi bekräftar din anmälan med ett avtal. Betalning sker sedan via faktura.

Bokning av säsongsplats vinter öppnar vecka 32.

Bokning av säsongsplats sommar öppnar vecka 3.

Gör din bokningsförfrågan av säsongsplatser via e-post.

E-post: kenneth.svensson@enkoping.se

I din ansökan behöver vi veta:

  • Storlek på ekipage inkluderat dragkrog
  • Vilken typ av säsong: Förvaring eller boende
  • Önskemål på tomtplats, efter utskickat avtal så kan man inte byta sin plats

För dig som redan har säsongsplats

Du har förtur och söker vintersäsong vecka 31 och sommarsäsong vecka 2. Ange då önskemål på plats.

Bokning för företag

Företag kan boka månadsplats för husbil eller husvagn. Pris för månadsplats är 2900 kronor per månad. Kostnaden faktureras i förskott.

Observera att månadsplatser är tillgängliga under perioden 1 januari till 18 juni. Samt under perioden 25 september till 31 december.

Bokning för företag sker via e-post: fakturakund@enkoping.se

Bild på en karta över bredsandscampings säsongsplatser.

Karta över bredsandscampings säsongsplatser