Boende

På Bredsands camping erbjuder vi olika sorters boende. Här finns allt från tältplatser till egna stugor.

Välj mellan campingplatser, stugor, vandrarhem och tältplats. Allt från självhushåll till enklare stugor med tillgång till vandrarhemmets kök och badrum. Parkering finner du i anslutning till stugbyn. Stugorna ligger i ett härligt naturområde, där du har nära till stranden och till olika vandringsleder. Vi erbjuder också ett badpaket som tillval. I badpaketet ingår två badbiljetter till Pepparrotsbadet – inomhusbadet i Enköping med allt från rutschkana till relax.

Backstugan

Backstugorna är 20 kvadratmeter stora med 4 bäddar fördelat på 2 rum. Här finns ett pentry med kylskåp, kaffebryggare och köksutrustning. I allrummet finns en TV. Precis utanför dörren finns en altan under tak med bord och bänkar där du kan avnjuta ditt morgonkaffe med utsikt över de vackra omgivningarna. Dusch och faciliteter hittar du i servicehuset några meter ifrån.

Parkering för bil finns direkt i anslutning till stugan. Stugorna ligger nära campingen och receptionen vid strandområdet.

Bild på två röda stugor med vita knutar som finns i Bresdand.

Bredsandsstugan

Våra största stugor. Stugan är 25 kvadratmeter med 5 bäddar med 2 separata sovrum, bäddsoffa i allrummet. I februari 2024 byttes våningssängarna ut mot väggsängar. I stugan finns bekvämligheter som dusch och toalett, kök med spis, ugn, kylskåp, mikro och kaffebryggare samt TV med grundutbud. I allrummet finns det en matplats med fyra stolar där hela familjen kan äta tillsammans.

Stugorna är belägna i stugbyn lite längre bort från campingen omgivna med vacker natur. Stranden ligger bara en kortare promenad bort.

I Bredsandsstuga 33 är djur ej tillåtna. 

Bild på en röd stuga med vit dörr och vita knutar.

Klippertorp

Vår enklare stuga på 10 kvadratmeter med 4 bäddar samlade i ett rum. Dusch och faciliteter, samt kök hittar du vid vandrarhemmet som ligger nära stugan. Kylskåp, mikrovågsugn och kaffebryggare finns i stugan. Klippertorp är en mysig stuga belägen i stugbyn och bara en kort promenad till stranden. Detta är ett boende för dig som vill bo nära naturen, enkelt men bekvämt. Hund är tillåten i denna stuga.

Bild på en liten röd campingstuga.

Tallstugan

En enklare stuga på 10 kvadratmeter med 4 bäddar samlade i ett rum varav 2 väggsängar och en 120 centimeter bred bäddsoffa. I denna stuga finner du dusch och toalett, samt ett enklare kök med kokplatta, kyl, mikro och kaffekokare. Bord och stolar finns utanför om du vill avnjuta din frukost i sommarsolen.

Tallstugan är en mysig stuga belägen i stugbyn och bara en kort promenad till stranden. Detta är ett boende för dig som vill bo nära naturen, enkelt men bekvämt. Hund är tillåten i denna stuga.

Sommartorp

En mysig, enkel stuga för 2.  Stugan är 8 kvadratmeter stor. Kylskåp, mikrovågsugn och kaffebryggare finns i stugan. Dusch och andra faciliteter, samt tillgång till kök, finns i vandrarhemmet som ligger bara några meter ifrån stugan. Sommartorpet är det perfekta valet om du letar efter det enkla. Runt stugan finns vacker natur och det är en kort promenad ner till stranden.

I denna stuga är djur ej tillåtna.

Bild på en liten stuga som är formad som en triangel.

Vandrarhem

I vårt vandrarhem väljer du mellan enkel, 2-, 4- eller 6-bäddsrum med vandrarhemsstandard. Rummen i vandrarhemmet är möblerade med enkel- eller våningssängar samt en liten matplats. Alla rum är utrustade med TV med grundutbud. I gemensamma utrymmen finns kök, dusch och toalett. 

På vandrarhemmet är djur ej tillåtna att ha med.

Bild på vandrarhemmet i Enköping som är en röd träbyggnad.

Campingplatser

Hos oss campar du nära strandkanten vid Mälaren.

Campingplatser 9 meter med el

Campingtomterna bjuder på en fantastisk utsikt över Mälaren. Med bara några steg är du nere på stranden.

Ställplatser

På platserna 9, 74 och 76 kan ni stå med husbil. På dessa platser får man inte sätta upp förtält.

Campingplatser 7 meter med el

Dessa platser ligger utspridda över hela området. Du har nära till servicehusen och det mesta på området.

Tältplatser

Tältplatserna har en underbar utsikt nära stranden. Du har nära till servicehusen och det mesta på området.

Säsongsplatser

Vill du stanna en längre period så har vi säsongsplatser och du väljer själv hur lång vistelse du önskar.

Priser för boende

Lågsäsong på Bredsands camping är 1 januari – 16 juni och 11 augusti – 31 december.

  • Camping 7 meter: 420 kronor
  • Camping 9 meter: 475 kronor
  • Camping 9 meter sjönära: 550 kronor
  • Tältplats utan el: 295 kronor
  • Tältplats med el: 420 kronor
  • Stuga från 995 kronor
  • Bad & bo paket: 3900 kronor (i priset ingår 2 badbiljetter på Pepparrotsbadet, 2 nätter i stuga, köp till fler biljetter för 70 kronor styck, observera att det gäller enbart i receptionen på campingen)
  • Vandrarhem från 695 kronor

Camperclean finns på området 40 kronor per tömning