Besöka gymnasiet

Du kan givetvis besöka oss för att få mer information om hur vi jobbar och hur lokalerna ser ut.


Fyra elever står framför skolans entré

Öppet hus

På hösten har vi ett öppet hus på Westerlundska gymnasiet dit elever och vårdnadshavare är välkomna.

Vi hälsar dig som går i årskurs 9 varmt välkommen till oss på Westerlundska gymnasiet på öppet hus. Dina vårdnadshavare är självklart också välkomna. Kom och ställ alla frågor du kan tänkas ha och hör elever samt lärare berätta mer om programmen.

Tider och vidare information kommer vi att publicera här en bit in på höstterminen.

Parkering

Bakom skolan på Sandbrogatan finns ett antal parkeringsplatser. Kom ihåg P-skiva. Parkeringen kommer snabbt bli full, vi tipsar om att cykla hit om ni har möjlighet alternativt att parkera på närliggande parkeringar.

Endagsbesök

Du har möjlighet att komma på endagsbesök hos oss. Kom och var med en hel dag på ett eller flera av våra program. Prata med studie- och yrkesvägledaren på din grundskola om du vill besöka oss.

Informationskvällar åk 9

Varje höst hälsar dig som går i årskurs 9 välkommen att tillsammans med dina vårdnadshavare komma till ett informationsmöte om Westerlundska gymnasiet.

Där träffar ni elever, studie- och yrkesvägledare samt skolledare. Vi presenterar de program vi har på skolan och ger er en massa information om hur det är att vara elev på vår skola.

Halvdagsbesök för alla i åk 9

Onsdagen den 7 december bjuder vi in till halvdagsbesök på Westerlundska gymnasiet.

Under besöket får du som går i årskurs 9 chans att se hur vi har det på skolan samt besöka de två program du är mest intresserad av!

Klockan 9.15 - 11 välkomnar vi elever från Kunskapsskolan, S:t Iliansskolan, Fjärdhundraskolan och Örsundsbroskolan.

Klockan 13.15-15 välkomnar vi elever från Korsängsskolan, Bergvretenskolan, Entréskolan, Enöglaskolan och Robinsonskolan.

Passa också gärna på att titta på vår nya skola som byggs på granntomten. Om du väljer att bli elev hos oss kommer du att gå dina två sista gymnasieår i vår nya fina skola.