Relax

Koppla av, varva ner, umgås med vänner. Lugnet och återhämtningen är fokus i relaxen på Pepparrotsbadet.

Ladda kropp och själ med ny energi

Här finns gott om möjligheter för att hitta in i en fridfull stämning för sinnet och ladda upp kropp och själ med ny energi. Efter bastu och poolhäng kan man från relaxen vandra ut på Pepparotsbadets uteterass som bjuder en njutbar utsikt mot Gånsta och Bredsand.

Infinitypool och bubbelpool

Sjunk ner i en behaglig tempererad infinitypool som håller 38 grader och låt avslappningen ta vid. I relaxen finns också en bubbelpool med champagnebubblor. Kliv ner, luta dig tillbaka. I Bubbelpoolen kan trötta kroppar få ny energi och från samma pool kan man njuta av en välbehövlig stunds återhämtning.

Bild på vår infinitypool.

Bastu och värmerum

För den som vill njuta av värme finns flera varma varianter att upptäcka. Välj mellan ångbastu med stjärnhimmel i taket, vanlig bastu och värmerum där ljuset kan simulera känslan av solen från platser som Bali och Miami. Blir det för varmt kan den som vill kyla av sig mellan varven i kallbadet som håller 14 grader.

Bild på interiören i en bastu på Pepparrotsbadet.

Bastu på relaxavdelningen.

Upplevelsedusch

Ett annat inslag på relaxen är upplevelseduschen. Tvagning kan komma i många olika skepnader. Det behöver inte bara vara tvål och vatten. På Pepparrotsbadet finns upplevelseduschen som bjuder på det där lilla extra.

Foto som visar tre duschar på Pepparrotsbadets relaxavdelning.

Bild på duschar i relaxavdelningen.

Mat och dryck

Sugen på något att äta? För den som besöker relaxavdelningen finns ett urval av varma och kalla rätter att välja mellan.

Servering av alkoholhaltiga drycker

Alkoholhaltiga drycker serveras på relaxavdelningen på fredagar mellan 15.00–19.30 samt lördagar 13.00–17.30. Man måste vara 20 år och bara bokade biljetter till relaxen gäller. När man besöker relax by night har man inte tillgång till resten av badet.

Åldersgränser 

  • 20 år vid ”Relax by Night”  som är fredag och lördag kväll
  • 12 år övrig tid, i sällskap med vuxen
  • 4 år och blöjfri vid familjerelax som är söndag förmiddag