Viktiga händelser

När du går i årskurs 9 får du flera olika möjligheter att ta reda på mer om skolan och träffa oss som studerar och arbetar här.

Innan du bestämmer dig för att börja här vill vi ge dig möjlighet att känna atmosfären på skolan och ge dig en känsla av hur det är att studera här. Därför anordnar vi flera aktiviteter som du är inbjuden till.

Informationskväll

I oktober besöker våra programrektorer din grundskola för att informera dig och dina vårdnadshavare om Westerlundska gymnasiet och våra utbildningar.

S:t Ilianskolan och Korsängsskolan
Plats: Sandbrogatan 2, Enköping Tid: 8 oktober, klockan 19.00

Fjärdhundraskolan
Plats: Skolvägen 7, Fjärdhundra Tid: 10 oktober, klockan 19.00

Örsundsbroskolan
Plats: Skolvägen 2, Örsundsbro Tid: 15 oktober, klockan 19.00

Kunskapsskolan, Robinson, Entréskolan, Bergvretenskolan och Håbo kommuns elever
Plats: Sandbrogatan 2, Enköping Tid: 22 oktober, klockan 19.00

Öppet hus

Onsdagen den 13 november har vi öppet hus i WGY:s lokaler klockan 18-20. Både du som är elev och du som är förälder/vårdnadshavare är varmt välkommen! Kom och ställ alla frågor du kan tänkas ha och hör både elever och lärare berätta mer om programmen.

Halvdagsbesök

I december har du möjlighet att komma på ett halvdagsbesök där du får välja tre gymnasieprogram som intresserar dig lite mer. Programmens elever och lärare berätta om sin vardag, programmets innehåll och möjligheter.

Endagspraktik

Du möjlighet att göra endagspraktik hos oss. Kom och praktisera en hel dag på ett eller fler av våra program. Prata med studie- och yrkesvägledaren på din grundskola om du vill ha endagspraktik.

Gymnasieval

Se alla viktiga datum som gäller för antagningen