Bild på artisten av Anna Hultin.

Foto: Cata Portin

Är det hett här?

Praktisk information

Datum: 26 november

Tid: 19:00–20:30

Adress: Joar Blå teatern, Ågatan 29, Enköping

Kategori: Kultur och nöje

Område: Enköping

Beskrivning av evenemang

En orädd och fartfylld monolog om klimakteriet. Klimakteriet angår oss alla, kvinnor som män – ändå vet vi väldigt lite om detta skede i livet. Vad händer när mensen tar slut? Varför funkar inte minnet eller humöret som förr? Varför sover man plötsligt inte? Och varför vet vi inte svaren?

I sin fartfyllda debutpjäs rätar Anna Hultin ut menopausens många frågetecken. -Föreställningen handlar om allt som jag själv ville veta om klimakteriet, men inte fick svar på, berättar Anna.

Är det hett här? är lika delar monolog som manifest, lika mycket folkbildning som underhållning. Modigt och med humor delar Anna med sig av sin personliga forskning i menopausens biologi och historia - varvat med lite Shakespeare och oinbjudna experter.

Är det hett här? är skriven av Anna Hultin, som även spelar alla roller. Anna är fast anställd skådespelare vid Svenska Teatern där hon spelat huvudrollen i över tjugo pjäser. Pjäsen är regisserad av André Wickström, som många känner igen från bland annat Parlamentet och Solsidan.

Mer information

Biljetter kostar 250 kronor och finns att köpa på tickster.com

Arrangör:  Enköpings Riksteaterförening och Region Uppsala Kulturutveckling