Bild på musikgruppen Väsen.

Foto: Väsen

Konsert med Väsen

Praktisk information

Datum: 28 juli

Tid: 19:00–20:30

Adress: Frösthults bygdegård

Kategori: Kultur och nöje

Område: Fjärdhundra

Beskrivning av evenemang

Så här beskriver Väsen cykelturnén och konserten: ”Efter förra sommarens mycket lyckade cykelturné rullar Väsen återigen ut på äventyr genom sommaruppland. Vi kommer att lyfta fram den lokala spelmanstraditionen med musik efter spelmän från varje ort vi besöker. Vi gör det här för klimatet och musiken. För oss blir det ett sätt att uppleva sommaren på hemmaplan istället för att sitta på flyg och i hyrbilar som man oftast gör under turnéer. Dessutom får vi ofta spela i små intima och akustiskt fina lokaler vilket vi tycker är det allra bästa sättet att skapa musik och möta publik. Det blir också klimatkompensering gentemot alla bil och flygresor, samt lite välbehövlig fysisk aktivitet. Vi uppmanar också våra fans och alla cykelentusiaster att ta cykeln till konserterna. De tidigare cykelturnéerna har varit mycket lyckade och många har cyklat långt för att lyssna på Väsen".

Mer information

Förköp konsertbiljett kostar 150 kronor för vuxen och 100 kronor för personer upp till 18 år. Läs mer om hur du köper biljetter på arrangörens webbplats.

Arrangör: Paddebo kulturförening, Frösthults Bygdegård och Studieförbundet Vuxenskolan Enköping med stöd från Enköpings kommun.