Kollage med bilder och text. Bilderna föreställer barn med ansiktsmålning, biblioteksbussen i Enköping och en skål med glass. Texterna berättar att det blir olika aktiviteter som ansiktsmålning, foodtrucks och föreställning med cirkus trattofon.

Foto: Fritidsakademin

Hela Lillsidan lever

Praktisk information

Datum: 13 maj

Tid: 13:00–15:00

Adress: Området bakom Västerledstorg, Västerleden 152, Enköping

Kategori: Familj, Ungdom, Barn, Sport, Kultur och nöje, Natur och friluftsliv, Mat och dryck, Gratis, Övrigt

Beskrivning av evenemang

Välkommen till två timmar av roliga aktiviteter för hela familjen - kostnadsfritt! Den 13 maj arrangerar Fritidsakademin, Enköpings Hyresbostäder, Medborgarskolan, RF-SISU Uppland och Hyresgästföreningen tillsammans med flertalet verksamheter Hela Lillsidan Lever. En stor del av området bakom Västerledstorg kommer vara fyllt med massor av roliga aktiviteter för stora och små. Kom och häng med oss!

Under dagen händer det mycket skoj och det blir många överraskningar!

Titta in i en ambulans, brandbil eller en polisbil och få svar på frågor, prova på karate, testa en hinderbana, dans och lek för stora och små. Kika in hos Fritidsbanken och prova på Fritidsutrustning, gå på öppet hus hos Fritidsgård & Fritidsklubb V-boden som bjuder på fika. Prova på dart på dart och träffa föreningen. Gå på ansiktsmålning, besök biblioteksbussen och få läsglädje! Måla bilder med mönster från konsten på biblioteksbussen. Titta på Familjeföreställningen Radio Trattofon. Testa boule, titta på sopbil och få information om avfallssortering. Wallbydragkampsklubb bjuder in till att prova på dragkamp, måla med vattenfärg och gå en sagostig med Babblarna.

Mer information

Läs mer om vad som händer på evenemagnet Hela Lillsidan lever och vilka som medverkar på arrangörens webbplats.