Hälsomarknad

Praktisk information

Datum: 2 september

Tid: 00:00–23:00

Tid: Förmiddag, Eftermiddag

Kategori: Marknader

Område: Åpromenaden

Beskrivning av evenemang

På Hälsomarknaden längs Åpromenaden kan du träffa utställare och prova på aktiviteter inom området hälsa.

Bild på entrén till Westerlunds friskvård.

Westerlunds friskvård

Westerlunds friskvård kommer vid utställarplatsen ha tränare och terapeuter som kan svara på dina frågor och träning, kost, hälsa och skador. Tävla och vinn gymkort.

Bild på en grupp personer i träningskläder som gör träningsövningar i en park.

Friskis & Svettis

Träffa Friskis & Svettis ledare och funktionärer på Hälsomarknaden. Vi berättar mer om vår förening. Passa på att testa våra redskap och prova våra pass. Vi kommer även hålla i uppvärmningen för alla barn som springer Lilla Parkloppet.

Bild på barn som springer ett lopp.

Foto: Enköpings Allmänna Idrottsförening

Lilla Parkloppet

På Trädgårdsdagen arrangeras Lilla Parkloppet. Alla kan vara med; barn och ungdomar upp till och med 12 år. Medaljer till alla!

Arrangör: Enköpings Allmänna Idrottsförening

Bild på en person som står vid en monter där det står Kayakomat och vid sidan om ligger det ett två röda kajaker.

Kayakomat Enköping

Under Trädgårdsdagen kommer vi finnas på plats för er som vill vara med och tävla om gratis paddling, prata med oss eller kanske planera in en aktivitet för nära och kära eller varför inte tillsammans med jobbet? Om vädret tillåter kommer vi även erbjuda gratis testpaddling i ån.

Kayakomat är ett self-service koncept där man enkelt, billigt och dygnet runt kan hyra Kajaker och S.U.P brädor (Stand up Paddel). Konceptet bygger på att det ska vara enkelt att hyra, då allt ingår, paddlar, flytväst (35–140 kilo), kapell med mera. Kajakerna som vi hyr ut är byggda och anpassade så att de är väldigt stabila och passar utmärkt för nybörjare som aldrig paddlar förut. 

Bild inifrån Fritidsbanken i Enköping.

Fritidsbanken i Enköpings kommun

Fritidsbanken är på plats för att informera om sin verksamhet. Kommer att finnas en tävling på Trädgårdsdagen; gissa antal sportutrustning i lådan! Priser utlovas.

Bild på en dykare och en sköldpadda.

Waterfrogs, din närmaste dykarklubb

Vi finns i Enköping sedan 1976, vi utbildar nya dykare och dyker tillsammans på dykplatser i vår närhet samt mer exotiska spännande destinationer. Vill du ta ett Dykcertifikat? Tillsammans med Waterfrogs kan du bli en Sportdykare
utbildad för dykning ned till 20 meter. Certifikatet är ett internationellt CMAS one star diver.

Ett kollage med bilder där två personer med gula tröjor syns på en bild och på de andra bilderna är det aloe-vera produkter.

Forever Living Products

Carina Tranberg och Liselotte Kanebjörk är oberoende återförsäljare för Forever Living Products. Våra prisvinnande produkter baserade på naturligt odlad Aloe Vera hade stor åtgång förra året med kö framför vårt tält så nu laddar vi med extra mycket! All hudvård är dermatologiskt testad med högsta betyg. Vi ser så fram emot att ses på Trädgårdsdagen!

Fler utställare på Hälsomarknaden

  • OGR Karate Enköping
  • Yogisar
  • Dansklubben Ena Bugg & Swing
  • Amnesty international grupp 215
  • Demensteamet Enköpings kommun