Till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Läs mer om de cookies vi använder och hur du hanterar dem.

Naturskolan

Om oss

Naturskolan

Naturskolan

Friluftslivets år

Starttips

Januari

Februari

Mars

April

Teman

Allemansrätten

Använd dina sinnen

Eld

Fiskar

Fjärilar och andra pollinerare

Forntida teknik

Forntiden i Hemsta hage

Friluftsliv

Fysik på lekplatsen

Fåglar

Hållbar utveckling 4-6

Hållbar utveckling 7-9

Hållbar utveckling F-3

Kompisövningar

Lyrik

Lägerskola

Matematik ute

Mekanik

Naturens mångfald

Naturkatastrofen

Naturslöjd

Poetry

Prata engelska

Rör på kroppen

Skogens mat - hemkunskap

Småfåglar i holk

Småkryp

Svenska- muntlig framställning

Svenska träd

Svenska ute

Teknik ute

Vandra på Upplandsleden

Vatten och livet

Vår i skogen

Äventyr med GPS

Äventyrspedagogik

Laga mat över öppen eld

Checklista - laga mat ute

Följebrev

Recept

Cowboygryta

Currygryta

Enabygdens pyttipanna

Enöglawooken

Grytan fiskgryt

Grytan korvgryt

Indys köttfärswok

Italiensk lövögryta

Kolbulle

Krabbelurer

Meximix i tunnbrödsrulle

Muurikka-wok

Pinnbröd

Pitabröd

Stompa

Superwok med nudlar

Wokad fläskfilé

Vi på Naturskolan

Organisation

Låna material

Flow learning

Lärarhandledning i Flow learning

Om allemansrätten

ENaT

ENaT

Teman

Blandningar och lösningar

Bygga fordon konstruktion

Bygga fordon krafter

Elektricitet

Förnyelsebara energikällor

Konstruktion av legobro

Kriminallab

Kroppens byggstenar

Legorobotar EV3 Green City

Legorobotar EV3 Marslandningen

Legorobotar EV3 Mindstorms

Luftundersökningar

Materials egenskaper

Programmera mera

Upp i det blå

Vattnets former

WeDo- programmering

Organisation

Arbetssätt

Skolverkets NT-satsning

Låna temalådor

Kontakta oss

Enköpings kommun, till startsidan

Skriv ut

Lyssna

Naturskolan
  • Om oss
  • Naturskolan
  • ENaT
  • Naturskolan

  • Friluftslivets år

  • Teman

  • Laga mat över öppen eld

  • Recept

    • Cowboygryta

    • Currygryta

    • Enabygdens pyttipanna

    • Enöglawooken

    • Grytan fiskgryt

    • Grytan korvgryt

    • Indys köttfärswok

    • Italiensk lövögryta

    • Kolbulle

    • Krabbelurer

    • Meximix i tunnbrödsrulle

    • Muurikka-wok

    • Pinnbröd

    • Pitabröd

    • Stompa

    • Superwok med nudlar

    • Wokad fläskfilé

  • Vi på Naturskolan

  • Organisation

  • Låna material

  • Flow learning

  • Om allemansrätten

  • Naturskolan

  •  / Naturskolan

  •  / Recept

  •  /  Italiensk lövögryta

20 april 2021

Italiensk lövögryta

  • Ingredienser
  • Gör så här

Ingredienser

Receptet är för 10 personer.

  • 2 gula lökar
  • 2 röda paprikor
  • 2 gröna paprikor
  • 1 kg blandfärs
  • 4 st buljongtärningar
  • 2 l vatten
  • 3 burkar krossade tomater
  • 400 gr okokt spagetti
  • Riven ost Italiensk salladskrydda
  • Salt o peppar

Gör så här

Skär lök och paprika i bitar. Fräs grönsakerna tillsammans med färsen i ca 5 minuter. Slå över buljong, vatten och tomater. Låt alltsammans koka upp. Lägg i spagettin, koka tills den är mjuk, krydda och strö över osten.
Perfekt gryta för frusna och hungriga elever!

 

  • Du är här: Naturskolan

  •  / Naturskolan

  •  / Recept

  •  /  Italiensk lövögryta

Kontakt

Adress: Hornugglegränd 9
Telefon: 0171-62 62 97
E-post: mikael.bernovall@enkoping.se

Fler kontaktupgifter

Mer information

Förskola och skola i Enköpings kommun

Tillgänglighetsredogörelse