Öppet program

Nedan programpunkter är öppna för alla oavsett föreningskategori.

Motivera ideella - workshop om att engagera fler

Många ideella föreningar brottas med att behovet att engagera fler aktiva i verksamheten. Vad kan du som förening göra för att engagera fler?

Vid workshopen medverkar, Aron Schoug, doktorand i pedagogik vid Stockholms universitet. Representanter från RF-SISU Uppland och Enköpings Kommun.

Vi ser gärna att idrottsföreningar tar kontakt med sin idrottskonsulent för att planera en tre stegs plan för att jobba vidare med materialet ni får från Arons workshop.

Tid: Måndag 16 november klockan 19.00-20.15.

Plats: Westerlundskas aula samt digitalt via webblänk.

Anmälan och information: Obligatorisk föranmälan. Anmäl dig till Motivera ideella här För att delta så sitter ni (minst 3 st) i föreningen tillsammans uppkopplad digitalt och kommer under workshopen få frågeställningar att jobba med individuellt och i grupp. Ni kommer sitta uppkopplade via en Teams-länk som skickas ut till samtliga deltagare. 

Arrangör: RF-SISU Uppland och Upplevelseförvaltningen, Enköpings kommun

InterbookGO - en praktisk vägledning

Vi visar hur du som förening uppdaterar viktig och aktuell information på föreningens konto på InterbookGO. Du får se hur du gör för att söka kommunens föreningsbidrag men även hur du söker och bokar lediga lokaler.

Tid: Tisdag 17 november klockan17.30-18.30 eller torsdag 19 november klockan 19.00-20.00

Plats: Digitalt via webblänk (dator eller surfplatta med internetuppkoppling krävs)

Anmälan och information: Obligatorisk föranmälan. Anmäl dig till 17 eller 19 november här. Har du inte möjlighet att vara med digitalt finns möjlighet att boka in ett enskilt möte nedan.

Arrangör: Upplevelseförvaltningen, Enköpings kommun

Verksamhetsstöd 2021

Förbered dig inför ansökan om verksamhetsstöd 2021. Du får aktuella datum och viktig information om hur du gör din ansökan. Särskilt viktig information kommer delges om hur verksamhetsstödet och ansökningsförfarandet påverkas av Coronapandemin.

Tid: Måndag 16 november klockan 11.00-12.00 eller Söndag 22 november klockan 14.30-15.30

Plats: Digitalt via webblänk (dator eller surfplatta med internetuppkoppling krävs)

Anmälan och information: Obligatorisk föranmälan. Anmäl dig till 16 eller 22 november här. Har du inte möjlighet att vara med digitalt finns möjlighet att boka in ett enskilt möte nedan.

Arrangör: Upplevelseförvaltningen, Enköpings kommun

Enskilt möte - Råd och stöd

Förbered dig och din förening inför 2021. I ett personligt möte med handläggare vid upplevelseförvaltningen får du hjälp, stöd och råd om hur ni på bästa sätt kan förbereda din förening. Hur du blir bidragsberättigad förening, söker föreningsbidrag och mycket mer.

När: Måndag 16 november, tisdag 17 november eller torsdag 26 november.

Plats: Digitalt via webblänk alternativt via telefon.

Anmälan och information:

Hitta tid för möte 16 november

Hitta tid för möte 17 november

Hitta tid för möte 26 november

Arrangör: Upplevelseförvaltningen, Enköpings kommun