Missa inte Föreningsveckans invigning!

publicerad:

Vi inleder årets föreningsvecka med invigningstal av upplevelsenämndens ordförande Kristina Eriksson och förvaltningschef Jonas Nyström.

För andra året bjuder Enköpings kommun, upplevelseförvaltningen och studieförbunden in till en Föreningsveckan. Arrangemanget ses som en viktig del i upplevelsenämndens ansvar att skapa goda förutsättningar för föreningslivet i Enköping.

Invigning

Missa inte invigningen med veckans första programpunkt på temat folkbildning. Varför är folkbildning så viktigt, och hur ser det ut i föreningslivet i Enköping? Representanter från Studieförbundet Vuxenskolan, RF-SISU och ABF finns tillgängliga efter presentationen, redo att svara på era frågor om folkbildning i din förening men även för dig som privat person som vill delta i folkbildningen. Även upplevelseförvaltningen finns med på plats.

Tid: Måndag 11 oktober klockan 19.00

Plats: Biblioteket, Ågatan 29

Vill du delta digitalt anmäler du dig här

Föreningsveckan

Veckan är fylld med olika seminarier, workshops och föreläsningar som vi hoppas kan inspirera föreningslivet och enköpingsborna att utvecklas och ta tillvara på det ideella engagemanget i Enköping. Oavsett vilken inriktning ni har i er förening så hoppas vi att ni hittar något som passar er.

Här hittar du programmet under föreningsveckan

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss.

Epost: forening@enkoping.se