Nu kan du anmäla dig till Föreningsveckans programpunkter

publicerad:

Föreningsveckan genomförs 11-17 oktober med ett brett program med något för hela Enköpings föreningsliv.

Vad sägs om inspiration och konkreta tips på hur du och din förening kan engagera fler ideella? Då ska du kolla upp ABF eller Volontärbyråns två olika pass om ideellt engagemang. Har ni funderingar på hur ni enligt barnkonventionen kan ta till vara på barns delaktighet och inflytande? Ja, då ska din styrelse anmäla sig till UNICEF Sveriges workshop.

Det finns även möjlighet för dig att lära dig det praktiska i hur du uppdaterar föreningens uppgifter i InterbookGO. Vill du veta mer om olika sorters bidrag som ger din förening möjligheter för utveckling och verksamhet? Vi har flera intressanta pass som passar dig.

För er idrottsföreningar finns flertalet pass med RF-SISU och ni som vill arrangera kulturarrangemang har ett särskilt utbildningspass under söndagen som kan inspirera och ge kunskap för era framtida arrangemang.

Information

Föreningsveckan arrangeras av upplevelseförvaltningen Enköpings kommun i samverkan med ABF i Uppsala län, RF-SISU Uppland och Studieförbundet Vuxenskolan.

Läs mer om Föreningsveckans program och anmäl dig till de pass du vill delta i.

Vill du bidra till programmet?

Tillhör du ett studieförbund, en paraplyorganisation eller en förening och vill vara med under Föreningsveckan? Ta kontakt med oss så ser vi vad vi kan göra tillsammans.

Epost: forening@enkoping.se