Föreningsveckan 2021

publicerad:

Planeringen för årets föreningsvecka har dragit i gång och vi söker dig förening eller studieförbund som vill vara med och göra veckan möjlig!

Förra året genomfördes för första gången en föreningsvecka där upplevelseförvaltningen tillsammans med RF-SISU och Studieförbundet Vuxenskolan erbjöd flera möjligheter till kompetensutveckling och inspiration för föreningslivet.

Nu har vi satt igång planeringen för årets vecka och vill utveckla och erbjuda fler och annorlunda programpunkter. Till en början har även ABF anslutit som arrangör och fler som vill är såklart välkomna att delta.

Föreningsveckan kommer genomföras 11-17 oktober 2021.

Föreningar!

Föreningsveckan är inget utan sina deltagare, vi söker därför föreningar som har något att berätta. Föreningar som har erfarenheter inom något av nedan områden;

  • Samarbeten mellan olika typer av föreningar eller helt andra aktörer. Samarbeten där oväntade och/eller väldigt bra resultat uppnåtts just pga samverkan. Vi söker inspiration i att samarbeten genom kombinerade resurser leder till något nytt och annorlunda eller bara mer än vad som hade kunnat genomföras annars.
  • Föreningar som lyckats väldigt bra med att nå ut, marknadsföring och kommunikation. Finns det tips och trix vi alla kan lära oss? Vilka fallgropar ska vi inte gå in i?
  • Föreningar vars erfarenheter under Corona pandemin inneburit en omställning som gett oväntat bra resultat? Bästa tipsen för att hålla engagemanget vid liv även under en pandemin med ständigt varierande restrtiktioner.
  • Föreningar som har en framgångshistoria att berätta när det gäller hållbar finansiering. Vilka finansieringsmöjligheter finns det för föreningslivet och vilka har ni nyttjat?

Är din förening intresserad av att vara med och bidra inom något av de identifierade temana ovan, eller har du kanske en helt annan idé?! Kontakta oss på forening@enkoping.se så ser vi vad vi kan göra gemensamt.

Studieförbund!

Vill ditt studieförbund också vara med och arrangera föreningsveckan? Vad vill ni vara med och bidra med?

Kontakta oss på forening@enkoping.se