Alla kunder och personal har fått vaccinerbjudande

Publicerad

Alla kunder och all ordinarie personal inom vård och omsorg i Enköpings kommun har nu fått erbjudande om vaccin mot covid-19.

Det är med glädje vi kan konstatera att alla kunder och all ordinarie personal inom vård- och omsorgsförvaltningens verksamheter i Enköping, har fått erbjudande om vaccin mot covid-19. De som tackat ja till erbjudandet är färdigvaccinerade.

– Vi är många som har längtat efter detta och det känns skönt att vi är i hamn. Covid-19 är fortfarande ett hot i samhället så det är viktigt att både våra kunder och personal är skyddade mot det, säger Ann Bonny som är vaccinationssamordnare i Enköpings kommun.

Även fast kunder och ordinarie personal fått vaccinerbjudande kommer vi självklart fortsätta jobba för att minska smittspridningen i samhället, samt följa Folkhälsomyndighetens och regeringens rekommendationer.

Ingen smitta på flera veckor

Det har inte heller rapporterats någon smitta till vård- och omsorgsförvaltningens stab, varken bland kunder eller personal, sedan mitten på maj.

Läs pressmeddelandet om de smittfria veckorna inom vård och omsorg i kommunens pressrum via TT:s webbplats

Foto på två personer ur vård- och omsorgsverksamhetens personal. De har på sig visir och kollar mot kameran.