Vill du bli vuxenvandrare?

Publicerad 2018-02-19

Var med och bidra till att barn och ungdomar får en trygg och säker yttre miljö.

Trygga vuxna förebilder behövs! Ett av de allra bästa sätten att värna om en bra uppväxt är att vara närvarande där barn och ungdomar finns.

Enköpings kommun och Polisen vill därför stötta dig som vill göra en insats för en trygg yttre miljö.

I konceptet vuxenvandring blir du en del av ett sammanhang av kompetenta personer som vid valda tillfällen finns ute där barn och ungdomar vistas.

Utbildning

Du får en grundläggande utbildning i att vara vuxenvandrare så du kan agera på ett säkert och tryggt sätt. Du ingår alltid i ett team av minst tre personer och går aldrig ut själv.

Ansvarig på kommunen är Carl Gynne som ser till att schema, tider och ansvar fungerar.

Har du frågor?

Hör av dig till kommunens brotts- och drogförebyggande samordnaren i Enköpings kommun senast den 2 mars.

Carl Gynne, brotts- och drogförebyggande samordnare.
E-post: carl.gynne@enkoping.se

Enköping