Bli vuxenvandrare i Enköping

Publicerad 2017-01-23

Som vuxenvandrare rör du dig utomhus bland barn och ungdomar på fritiden. Du bidrar till att de får en trygg och säker utomhusmiljö i Enköping. Anmäl ditt intresse senast den 3 februari.

– Vi hoppas komma igång med en grupp vuxenvandrare under våren 2017, säger Carl Gynne som är kommunens brotts- och drogsamordnare.

I vuxenvandringen blir du en del av ett sammanhang, där kunniga vuxna personer rör sig utomhus bland barn och ungdomar på fritiden. Det kan vara ute på stan, utanför fritidsgårdar eller Idrottshuset när det är evenemang där.

Du går aldrig ensam. Du ingår alltid i en grupp om minst tre personer.

Du får utbildning

Du får en grundläggande utbildning i att vara vuxenvandrare, så att du kan agera på ett tryggt och säkert sätt. Utbildningen hålls av Enköpings kommun och Polisen.

Schema för vandring

Kommunens brotts- och drogsamordnare ansvarar för att schema, tider och ansvar fungerar.

Anmäl intresse

Anmäl ditt intresse senast den 3 februari till kommunens brotts- och drogsamordnare Carl Gynne. Carl kan också svara på dina frågor om vuxenvandring.

E-post: carl.gynne@enkoping.se

Enköping