Vårt Enköping nominerad till Publishing­priset!

Publicerad

Enköpings kommun har blivit nominerade till Publishingpriset för vår medborgartidning Vårt Enköping.

Publishingpriset är en årlig jurybedömd pristävling för tidningar, tidskrifter, böcker, andra trycksaker, filmer och webbplatser. I år blev vi nominerade för vår medborgartidning Vårt Enköping.

– Oavsett vinst eller inte så är det fantastiskt kul att vi blev nominerade, eftersom vi lägger ner så mycket tid och själ i varje nummer. Alla som är delaktiga i tidningen, på ett eller annat sätt, ska känna sig riktigt nöjda över denna nominering, säger Emma Larsson, redaktör för Vårt Enköping.

Vårt Enköping är en av sex nominerade i kategorin medborgartidningar och den 17 november tillkännages vinnaren.

Håll utkik efter nästa nummer

Lagom till första advent släpper vi ett rykande färskt nummer av Vårt Enköping. I den kommer du bland annat få läsa spännande Hemma hos-reportage, få tips på vinteraktiviteter i Enköping och veta vad som är aktuellt i kommunen.

Tidningen delas ut som samhällsinformation till alla som bor i Enköping men finns också hos kontaktcenter eller turistbyrån.

Foto på hand som håller upp tidningen Vårt Enköping. I bilden finns en rund illustration där det står "Nominerad 2021 Publishingpriset".