Sommargåva till vård- och omsorgspersonal

Publicerad 2020-06-12

Vård- och omsorgspersonal får Enköpingskortet som tack för alla insatser under Coronapandemin.

– Vård- och omsorgsförvaltning har varit hårt belastad och har ändå klarat av att på ett imponerande sätt säkerställa material och bemanning. Pandemin har krävt otroliga insatser av medarbetare under hela våren. Vi är många som är stolta över den kvalité och uthållighet som vård- och omsorgspersonalen levererat. Därför vill vi ge medarbetarna en sommargåva som en uppskattning för deras helhjärtade insats, säger Ingvar Smedlund, kommunstyrelsens ordförande.

Stöttar det lokala näringslivet

Det blir en lokal prägel på gåvan. Cirka 2 000 medarbetare kommer få Enköpingskortet, laddat med 500 kronor. Presentkortet går att använda i flera lokala butiker, caféer och restauranger.
– Företagarna drabbas hårt av pandemin och vi från kommunen gör vad vi kan för att stötta. Jag hoppas att den här gåvan kan underlätta lite för det lokala näringslivet i Enköping, säger Ingvar Smedlund.

Läs mer om Enköpingskortet

Enköping