Kan jag ta del av besluten?

Du kan ta del av kallelser, handlingar och protokoll till kommunfullmäktige, kommunstyrelsen och nämnderna. Du är välkommen att besöka kommunfullmäktiges möten eller se dem via webb-tv.

Ta del av kallelser och handlingar

Kallelser och handlingar inför ett sammanträde finns vanligtvis en vecka före mötet på enkoping.se. Senast två veckor efter mötet finns protokoll att läsa där det står vilka beslut som tagits. Undantaget är uppgifter som skyddas av sekretess.

Om du inte hittar handlingar eller protokoll kan du kontakta nämnden direkt.

Öppna möten

Kommunfullmäktiges möten är öppna för alla att komma och lyssna på. De sänds också via webb-tv som du kan titta på i direktsändningen eller i efterhand.

Många nämnders möten är också öppna för allmänheten. Ibland diskuteras ämnen som omfattas av sekretess eller som rör enskilda personer och då får inte allmänheten vara med.