Vikarie inom vård och omsorg

För dig som är intresserad av att arbeta med äldre och personer med funktionsnedsättning med behov av omsorg och stöd inom Enköpings kommun.

Vi kan erbjuda dig jobb på äldreboenden, grupp- och serviceboenden för personer med funktionsnedsättning, inom hemtjänst och träffpunkter, som kontaktperson eller personlig assistent.

Arbetstiderna är oftast schemalagda och dag-, helg-, kvälls- och nattjobb är vanligt. Vi söker även kontaktpersoner för olika uppdrag.

Behörighetskrav

Du ska ha fyllt 18 år och vi ser gärna att du har relevant erfarenhet eller utbildning inom vård- och omsorgsområdet, men det är inget krav.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Du är flexibel, tycker om att möta nya människor och har lätt för att samarbeta med andra. Det är viktigt att du behärskar det svenska språket. Du måste kunna prata, läsa och skriva på svenska. Vid anställning kan det bli aktuellt att begära utdrag ur polisens belastningsregister.

Skicka in intresseanmälan

Tänk på att din intresseanmälan inte automatiskt leder till jobb. Vi hör av oss när vi har behandlat din ansökan. Det kan ta några veckor. Tänk på att inte skriva i uppgifter som omfattas av sekretess eller är integritetskänsliga, exempelvis hälsouppgifter.

Jag vill arbeta inom området: * (obligatorisk)
Jag vill arbeta inom området:
Gymnasieprogram
GymnasieprogramKomvux
Komvux


Har du körkort?
Har du körkort?Har du egen bil?
Har du egen bil?
Kryssa i om du kan arbeta kväll, natt och helg
Kryssa i om du kan arbeta kväll, natt och helg
Hur stor del av en heltid i procent kan du arbeta?
Hur stor del av en heltid i procent kan du arbeta?

Hantering av person­uppgifter

Du behöver fylla i uppgifterna i formuläret för att vi ska kunna ta ställning till din spontanansökan om arbete hos vård- och omsorgsförvaltningen. Uppgifterna sparas tills vi behandlat din ansökan.

När du fyller i uppgifterna i detta formulär passerar uppgifterna leverantören av vårt webbpubliceringssystem.

Ansvarig för hanteringen av personuppgifterna är vård- och omsorgsnämnden. Du har rätt att invända mot hur dina personuppgifter hanteras.

Vid anställning kan det bli aktuellt att begära utdrag ur polisens belastningsregister.

Har du frågor?

Kontakta vård- och omsorgsnämnden.
E-post: vardomsorg@enkoping.se