Teknik (TE)

Vill du vara med och förändra världen är tre år på Westerlundska gymnasiets teknikprogram en bra start.


Vi som arbetar här tror på dig och vill att du avslöjar din dröm för oss. Du har rätt att känna dig framgångsrik och bli sedd för den du är. Vi vet att alla som bestämmer sig kan klara av programmet och vi tänker stödja dig i dina försök. Drömmen kan bli verklighet. Du kan bli vad du vill!

TEAM

TEAM är teknikprogrammets namn på Westerlundska gymnasiet. TEAM är en utmärkt väg till de högsta utbildningarna på universitet och högskola. Du blir väl förberedd för krävande studier efter gymnasiet. Våra lärare har förutom sin lärarbehörighet även yrkeserfarenhet. Undervisningen är inriktad på att förklara nyttan med det du lär dig. Vi vet att du vill förstå varför det du lär dig är viktigt. Ingenjör, designer, arkitekt, civilekonom, jurist, journalist eller forskare, det spelar ingen roll vad du kommer att ha för titel, du får ändå vara med och förändra samhället efter dina egna idéer och känna dig stolt och framgångsrik.

Arbetssätt

Vi erbjuder en miljö där du kan utveckla ditt allra bästa jag. Du kommer att lära dig nya saker som väcker din nyfikenhet och då är det bra att du kan välja mellan olika inriktningar och programfördjupningskurser inom programmet. På TEAM vill vi att du ska få chansen att utveckla många olika förmågor. Därför skapar vi en varierad undervisning där olika ämnen möts och där du får träna på allt från kreativitet till samarbete och kommunikation.

TEAM har lokaler där du har stora möjligheter att arbeta hela skoldagen på ett effektivt sätt. Vi har ett öppet klimat där lärare och mentorer finns på plats för att vägleda och hjälpa dig att utvecklas. Vi har arbetsplatser med egna datorer och bra program för att exempelvis programmera och animera.

Vår målsättning är att du alltid ska veta vad som krävs av dig och att du hela tiden vet hur du ligger till. TEAM blir ditt nya sätt att studera.

Aktuellt

Tjejer inom IT

Inspiration på SciFest

Studiebesök hos PEAB

Gästföreläsning av kommunens krissamordnare

Samarbete med Åland

Studie- och yrkesvägledare:
Matilda Arenrot Hjälte

Besöksadress:
Sandbrogatan 2

Följ oss

Facebook
Facebook
Facebook

Mer information