Årets APL-vinnare

Nu är årets APL-företag och årets APL-handledare i Enköping 2017 utsedda.

Johan Lindås från TK-golv är årets APL-handledare och Peab i Enköping är årets APL-företag i Enköping 2017. Priset delades ut på företagsmässan i Enköping av utbildningsnämndes ordförande Marié Karlström och handels- och administrationsprogrammets lärare Kerstin Hansson. Peter Wallin tog emot Peabs pris.

Motiveringen årets APL-företag

”Årets APL-företag arbetar medvetet med skolan och ställer alltid upp med bra platser och kompetenta handledare. Handledarna har en viktig roll i arbetet med försörjning av nya medarbetare, till exempel har Westerlundska gymnasiets elever och att vara handledare ses som merit. Som lärare kan man känna sig säker på att eleven befinner sig i bästa tänkbara utbildningsmiljö, både sett till kunskap och säkerhet men även i en socialt spännande och utmanande gemenskap.”

Motiveringen årets APL-handledare

”Årets handledare är en duktig yrkesman som tar hand om Westerlundska gymnasiets elevern på bästa sätt. Han är en bra pedagog som hjälper eleven att utvecklas och ta egna initiativ. Handledaren har gått Skolverkets handledarutbildningn och medverkar även i skolans programråd. Som en tidigare student sa: 'Man har väldig tur när man får årets vinnare som handledare, hoppas alla APL-företag har en handledare som honom'.”

Följ oss

Facebook
Facebook
Facebook

Mer information