Restaurang Westerlund

Matsedel, vecka 38

Varje dag serveras även nybakat bröd från eget bageri.

Måndag

• Färsbiff med honungsrostade rotfrukter och vitlöksdressing
• Alt: Fetaostgratinerade rotfrukter

Tisdag

• Varmkorv med potatismos och gurkmajonnäs
• Alt: Sojakorv

Onsdag

• Lax med teriyakisås och kokt potatis
• Alt: Ostgratinerade svartrötter och bönor

Torsdag

• Kycklinggryta med tacokryddor, minimajs, svarta bönor och ekologiskt basmatiris
•  Alt: Grönsaksragu

Fredag

• Pasta med rökt hönskött, basilika och soltorkad tomat
• Alt: Pasta med fetaost, basilika och soltorkad tomat

Öppettider:
Måndag-fredag
klockan 11.15-13.00

Kökschef:
magnus.karlsson.b
@enkoping.se


Specialkost (frågor
och sjukanmälan):

henrik.roos
@enkoping.se
0171-62 55 41

Cafeterian:
carina.loberg
@enkoping.se


Måltidsservice kostchef:
viktoria.gronholm
@enkoping.se