Press

Att journalister kan granska politiska beslut och verksamheter i kommunen är en viktig del av den svenska demokratin.

Kommunikationen från Enköpings kommun ska präglas av tillgänglighet, öppenhet, tydlighet och saklighet. Kommunen strävar efter att ge rätt information vid rätt tidpunkt utifrån behov.

På webbplatsen publicerar kommunen nyheter om sina olika verksamheter. Kommunen publicerar inte pressmeddelanden på webbplatsen.

Kan jag prenumerera på nyheter från kommunen?

Vi skickar inte ut nyhetsbrev via e-post, däremot kan du hämta våra nyheter via RSS.

Hämta nyheter via RSS

Har kommunen en presstalesperson?

​Nej, i Enköpings kommun finns ingen utpekad presstalesperson. Oftast är det närmast berörda chef som kan uttala sig. Kommunens anställda och förtroendevalda talar med media inom sitt ansvarsområde. Om du inte vet vem du ska vända dig till kan du kontakta kommunens kommunikationsavdelning.

Fördjupning